peyong's FotoPage
Be In LoRvE...


By: P e Y o N g L a

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]
Thursday, 18-Dec-2008 13:07 Email | Share | | Bookmark
~ Nanie Last Day...Only Cust Serv Dept & Logistic Dept ~

 
 
 
View all 15 photos...
5 tahun Nanie a.k.a Hafizatulhanani Tumiran..(anak jawa johor ni... ko nak marah kat aku ker Nanie)keje kat sini...akhirnya..dia nak tinggalkan gak gamat nih....ish...tak sker betul...nape ko nak tinggalkan kami Nanie...nanti tak der la geng lagi...yang boleh kowtim....haiyo....

Tapi aku tau naper...

To Nanie..aku wish Good Luck kat tempat baru...cepat dapat Baby...Jaga diri bebaik...tak mau da dengar citer2 sedey ko...aku nak dengar citer2 menarik jer mengenai ko...n thanks bebanyak beb..sebab penah disuatu ketika lu ko tolong aku dapatkan keje kat gamat ni...ish..sedey la plak anku nih....



Nanie yang tengah memikir aper la ayat yang dia nak luahkan untuk kitaorang wat kali etrakhir nih...


Thursday, 11-Dec-2008 03:31 Email | Share | | Bookmark
Mari Jalan - Jalan Mencari Ketenangan Di Zoo Negara....

 
 
 
View all 25 photos...
Since Selangor cuti hari ni sebab Hari Keputeraan Sultan Selangor, aku mengambil keputusan untuk ke Zoo Negara...huhuhu..lama seh da tak p....ni p pun sebab aku nak belanja Chinta aku....dok merengek je ajak aku p Zoo...yer la Chinta da ajak dari sebelum kawen sampai da kawen 2 tahun...baru hari ni aku tunai kan...ngat tak la ramai org..tapi aku terlupa time ni school holiday...so compom r ramai orang....





Thursday, 4-Dec-2008 20:44 Email | Share | | Bookmark
~ Men Boling Lagi @ A-Bess Bowling, South City Plaza ~

 
 
 
View all 75 photos...
Huhuhu...men boling lagi..yer la..nanti 19hb nak tournament plak...harus la training tul2...for my team...GOOD LUCK guys....

1. Nor Jaslinda Akmar Jasmani
2. Zulhelmy Daud
3. Azrul Arshad
4. Nur Fayruz Jaafar











Tuesday, 2-Dec-2008 14:16 Email | Share | | Bookmark
I Hereby Darely L.O.V.E Him So Much...Thanks My Chinta...

 
 
 
View all 12 photos...
Tersadar didalam sepiku
Setelah jauh melangkah
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekap tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

Tanpamu tiada berarti
Tak mampu lagi berdiri
Cahaya kasihmu menuntunku
Kembali dalam dekapan tanganmu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku yang pernah menyakitimu

Terima kasih cinta untuk segalanya
Kau berikan lagi kesempatan itu
Tak akan terulang lagi
Semuaaa kesalahanku oouuwww
Kesalahanku yang pernah menyakitimu






Sunday, 30-Nov-2008 15:00 Email | Share | | Bookmark
MUHAMMAD MAHDZAN & NORFAIZREN @ TAMAN PELANGI SEMENYIH

 
 
 
View all 10 photos...
This is my Childhood Friend Wedding...Both Of Them tau...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net